Zöldellő

Green is the new black

Rólam

10930153_859416507449832_1243419367128723616_n.jpgBiró Krisztina

Okleveles környezetmérnök, munkavédelmi szakmérnök

Gyerekkorom óta érdekelt Földünk működése, természetünk zseniálisan megalkotott folyamatai. Tudásvágyamat környezetmérnöki tanulmányaimmal próbáltam csillapítani, amelyeknek köszönhetően hivatásommá vált minden, ami "zöld".

Idő közben rájöttem, hogy igazából az érdekelne miként tudunk egyéni és vállalati szinten is tenni bolygónk jövőjéért, így kerültem kapcsolatba a fenntarthatósággal. A manapság egyre divatosabb fogalommá váló "fenntarthatóság"  pedig külön, dinamikusan fejlődő tudományággá nőtte ki magát. Rengeteg pozitív példa, tudatos lépés, felelősségteljes cselekvés van előttünk, amelyet érdemes megismerni és tanulni belőle.

A munkavédelem elsőre talán távolinak tűnik a fenntarthatóságtól, de nem véletlenül tartozik az EHS (Environmental Safety and Health) területcsoportba, hiszen ugyanúgy, mint a környezetvédelemben itt is a központban az ember van. 

Zöldellő - Green safety is the new black blogom segítséget nyújt a biztonságos munkavégzéshez kapcsolódó sokszor bonyolult és megfoghatatlan követelmények megértésében és gyakorlati szinten való megvalósításukban, betekintést nyújt a fenntarthatóság vállalati és egyéni aspektusaiba, mindezt közérthető, de minőségi tartalommal bíró módon.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldello.blog.hu/api/trackback/id/tr6412551965